Artsen en medewerkers

 

Artsen

Dr. L. Verstraeten

Dr. Verstraeten genoot zijn opleiding tot NKO-specialist aan de universiteit van Gent onder leiding van Prof. Kluyskens, Prof. Van Cauwenberg en Prof. Vermeersch. Sinds 1987 leidt hij de dienst NKO te Sint Niklaas. Zijn speciale aandacht gaat uit naar hoofd-en halsheelkunde en sinuspathologie. In samenwerking met de dienst endocrinologie werd een ruime ervaring in schildklierheelkunde opgebouwd. In multi- disciplinaire samenwerking verzorgt hij de oncologie.


Dr. M. Busschaert

Dr. Busschaert genoot een chirurgische opleiding gedurende 3 jaar op de dienst algemene, vasculaire en thoracale chirurgie bij Dr. Van Osselaer in Algemeen Ziekenhuis Maria Middelares te Sint Niklaas. Daarna studeerde hij af als NKO specialist aan de Universiteit van Antwerpen onder leiding van Prof. Dr. Marquet, waar hij zich vooral bekwaamde in de oorheelkunde.


Dr. D. Loose


Dr. Loose is als NKO-specialist afgestudeerd aan de universiteit van Gent. Tijdens zijn opleiding tot NKO-specialist heeft hij zich gedurende drie jaar in de hoofd- en halschirurgie bekwaamd. Hiervoor heeft hij 1 jaar aan de Vrije Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Daarna heeft hij zich toegelegd op oorheelkunde, evenwicht-stoornissen en pediatrische NKO-aandoeningen. Sinds 2007 is hij resident in het UZ Gent, waar hij vanaf 1 januari 2010 als consulent nog deeltijds werkzaam is.

 

Dr. M. Maris

Dr. Maris is als NKO-arts afgestudeerd aan de Universiteit van Antwerpen. Zij behaalde tijdens haar klinische opleiding bijkomend haar doctoraatsthesis (PhD) waarbij zij zich verder verdiepte in NKO problemen bij kinderen met het syndroom van Down. Naast de algemene (pediatrische) NKO problematiek, legt zij zich verder toe op nachtelijke ademhalinsgproblematiek (snurken en OSA) en rhinologie (neus- en sinuspathologie).

 

Dr. G. Vandeplas

Dr. G. Vandeplas is als NKO arts afgestudeerd aan de Universiteit van Gent. Na haar opleiding tot algemeen NKO arts heeft zij een fellowship rhinologie gevolgd aan de Universiteit Gent om zich verder te bekwamen in de sinusheelkunde. Ze heeft een bijzondere interesse in allergologie en immunotherapie.

 

 

 

Dr. A. De Wit

Dr. A De Wit is afgestudeerd aan de KUL. Ze houdt zich voornamelijk bezig met algemene NKO aandoeningen. Ze komt binnen AZ Nikolaas op maandagavond consultatie doen. Ze opereert op woensdagochtend. Verder heeft zij eigen praktijk in Hamme en Temse.

 

 

 

 

Medewerkers


Linda De Meester

 

 

 

Lies De Sutter

 

 

 

 

 


Nathalie Dierickx

 

 

 

 

 


Esther Verlinden

 

 


 

Powered by CuteNews